Even voorstellen

Marjolein

Mijn naam is Marjolein Hamberg. Na mijn studie logopedie ben ik als logopedist gaan werken in mijn eigen praktijk en op een school voor speciaal onderwijs. Tegelijkertijd volgde ik een universitaire studie Ontwikkelingspsychologie en deed daarna onderzoek naar de ontwikkeling van te vroeg geboren kinderen.

De laatste jaren ben ik me in mijn werk steeds meer gaan richten op jonge kinderen waarbij het praten niet goed op gang komt. Samen met ouders kijk ik wat een kind kan helpen om te gaan communiceren en/of praten. Ondanks vele jaren ervaring is het elke keer weer bijzonder te zien hoe een kind verandert als het zich beter duidelijk kan maken en zich begrepen voelt!

Recente nascholing

  • Hanen-ouderprogramma “Praten doe je met zijn tweeën”
  • Hanen-ouderprogramma ‘Meer dan woorden’ voor kinderen met kenmerken van autisme
  • Communicatieve taaltherapie voor kinderen die niet of nauwelijks spreken
  • Het ImPACT-programma – trainen van sociaal-communicatieve vaardigheden bij jonge kinderen met kenmerken van autisme

Reacties van ouders

(bron: PREM oudervragenlijst Paramedische zorg)

Vakkundige vakvrouw!

Vakkundige vakvrouw!

onwijs grote stappen gemaakt

Ons kind heeft mede dankzij jou onwijs grote stappen gemaakt. Hij durft nu te vertellen en kan alle klanken goed uitspreken. Bedankt voor je geduld, je vertrouwen in ons kind en je betrokkenheid. Ons kind ging elke week met heel veel plezier naar jou toe.

eindeloos geduld

Je had eindeloos geduld met mijn zoontje en gaf mij altijd het gevoel dat je het leuk vond om met hem te werken. Dat kan niet iedereen weet ik uit ervaring. Marjolein neemt haar vak uiterst serieus. Ik denk dat er weinig kinderlogopedisten zijn die zo professioneel werken.

rust en duidelijkheid

De rust en duidelijkheid naar onze zoon toe was erg goed. Hij kan soms erg onrustig zijn en moeilijk stilzitten, maar daar werd erg goed mee omgegaan. De duidelijke structuur was goed voor hem.

Marjolein nam altijd de tijd voor ons

Marjolein nam altijd de tijd voor ons, was vriendelijk en dacht goed mee. Wij hebben hele goede hulp gehad! Aanrader!